Een krachtige stap naar het verduurzamen van je woning

Een van de grote voordelen van zonnepanelen is dat ze een vrijwel onuitputtelijke energiebron gebruiken: de zon. Zolang de zon schijnt, kunnen zonnepanelen elektriciteit genereren. Dit betekent dat je op zonnige dagen niet alleen je eigen energie kunt opwekken, maar ook de mogelijkheid hebt om overtollige energie terug te leveren aan het elektriciteitsnet, waardoor je een terugleververgoeding kunt ontvangen. Of door het op te slaan met thuisaccu.

Een ander belangrijk voordeel van zonnepanelen is de besparing op je energierekening. Door je eigen elektriciteit op te wekken, hoef je minder energie van het net af te nemen. Dit kan resulteren in aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn. Bovendien kunnen sommige landen en regio's financiële stimuleringsmaatregelen bieden, zoals belastingvoordelen of subsidies, om de installatie van zonnepanelen te bevorderen.

Onze duurzaamste producten

Isolatie is een cruciaal element voor elk woonhuis, en de voordelen ervan mogen niet onderschat worden.

No items found.

01

Gratis onderzoek aan huis

Bij de installatie van zonnepanelen is een gedegen onderzoek van essentieel belang. Onze deskundige teams komen bij jou thuis voor een grondige analyse. We bekijken de ligging van je dak, de schaduwinvloeden en de optimale plaatsing van de panelen.

02

Uitwerken van opties

Na het onderzoek gaan we aan de slag om de beste opties uit te werken voor jouw specifieke situatie. We zorgen voor een gedetailleerd ontwerp, waarbij we rekening houden met jouw energiebehoeften en de beschikbare ruimte op het dak.

03

Professionele installatie

Zodra alle opties zijn uitgewerkt, gaan we over tot de daadwerkelijke installatie van de zonnepanelen en de omvormer. Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige en veilige plaatsing op het dak.

04

Bespaar op je energiekosten

Na de installatie kun je direct beginnen met besparen op je energierekening. Zonnepanelen wekken namelijk groene stroom op die je direct kunt gebruiken in je huishouden.

Meer dan 25 jaar voordeel

Het installeren van zonnepanelen op je woning vereist een investering, maar het is een investering die zichzelf op de lange termijn terugbetaalt. De levensduur van zonnepanelen is vaak meer dan 25 jaar, wat betekent dat je gedurende die tijd profiteert van lagere energiekosten en een duurzamere levensstijl.

Kortom, zonnepanelen vormen een krachtige stap in het verduurzamen van je woning. Ze stellen je in staat om je eigen groene energie op te wekken, kosten te besparen op je energierekening en een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

"De Duurzaamste Bouwer heeft mijn huis omgetoverd tot een duurzaam paradijs."

- Wout van der Poels
Zaandam

De Duurzaamste Bouwer heeft mijn woning voorzien van energie-efficiënte isolatie, en ik ben onder de indruk van de resultaten. Mijn huis voelt merkbaar comfortabeler aan, ongeacht het seizoen, en ik merk dat ik veel minder afhankelijk ben van mijn verwarming en koelingssystemen. De energiebesparingen die ik realiseer, zijn echt opmerkelijk.

Slimme opties om je huis beter te isoleren

Voor isolatie is een landelijke subsidie beschikbaar. Als je met de ISDE-subsidie één maatregel toepast, krijg je tot 15% van de kosten terug en als je er twee laat doen zelfs tot 30%. Wij kijken met je mee naar de mogelijkheden

Vraag een offerte aan