Warmteterugwinning: Essentieel voor comfort en duurzaamheid

Bij Duurzaamste Bouwer begrijpen we dat een comfortabel huis hand in hand gaat met duurzaamheid. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met topmerken zoals Orcon, Itho Daalderop en Vasco om u de beste warmteterugwin (WTW) systemen te bieden. Onze balansventilatiesystemen zijn niet alleen cruciaal voor een comfortabele woning, maar ook voor het behoud van energie en het verlagen van uw ecologische voetafdruk.

Vraag een offerte aan

Orcon: Innovatie in balansventilatie

Orcon's balansventilatiesystemen met WTW zorgen voor een perfecte luchtbalans in uw huis. Met intelligente vocht- en CO₂-sensoren werken deze systemen volledig automatisch en vraaggestuurd¹⁹. De HRC reeks van Orcon is een schoolvoorbeeld van economisch rendement, met een laag energieverbruik en een hoge thermische efficiëntie¹⁹.

Itho Daalderop: Synoniem voor Kwaliteit

Itho Daalderop biedt een uitgebreide range van WTW-units, variërend in capaciteit en toepassing. Hun systemen, zoals de HRU ECO 200, zijn compact en eenvoudig te installeren, ideaal voor kleinere ruimtes en appartementen¹. Met een hoog rendement zorgen deze units voor een aanzienlijke besparing op uw verwarmingskosten¹.

Vasco: Compact en Slim Ventileren

Vasco's 225 Compact ventilatie-unit is een slimme oplossing voor ruimtes waar geen technische ruimte beschikbaar is. Deze energie-efficiënte unit kan eenvoudig in een kast worden geïntegreerd en zorgt voor een optimaal binnenklimaat in uw woning⁹.

Integratie in Home Management Systeem

Onze WTW-systemen zijn naadloos te integreren in uw eigen home management systeem. Dit betekent dat u met één applicatie alle apparatuur in uw huis kunt bedienen, waaronder de balansventilatie. Dit zorgt voor gemak en een centraal overzicht van uw energieverbruik en binnenklimaat¹⁸.

Kies voor Duurzaamste Bouwer

Kies voor de expertise van Duurzaamste Bouwer en onze geavanceerde WTW-systemen. Bezoek onze website voor meer informatie en maak de stap naar een energiezuinige en comfortabele toekomst voor uw woning.

"De Duurzaamste Bouwer heeft mijn huis omgetoverd tot een duurzaam paradijs."

- Wout van der Poels
Zaandam

De Duurzaamste Bouwer heeft mijn woning voorzien van energie-efficiënte isolatie, en ik ben onder de indruk van de resultaten. Mijn huis voelt merkbaar comfortabeler aan, ongeacht het seizoen, en ik merk dat ik veel minder afhankelijk ben van mijn verwarming en koelingssystemen. De energiebesparingen die ik realiseer, zijn echt opmerkelijk.