Thuisaccu: optimaliseer je energieverbruik en verduurzaam je woning

In de zoektocht naar duurzame oplossingen voor het verduurzamen van je woning is de thuisaccu een belangrijk onderdeel geworden. Een thuisaccu biedt de mogelijkheid om opgewekte energie van zonnepanelen of andere hernieuwbare bronnen op te slaan voor later gebruik. Deze innovatieve technologie stelt je in staat om je energieconsumptie te optimaliseren en je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet te verminderen.

De thuisaccu werkt als een grote batterij die overdag energie opslaat wanneer de zon schijnt en je zonnepanelen een overschot aan elektriciteit produceren. Dit opgeslagen vermogen kan vervolgens 's avonds of op bewolkte dagen worden gebruikt, wanneer de energieproductie van je zonnepanelen lager is. Door gebruik te maken van je opgeslagen energie, kun je je eigen groene energie benutten en je elektriciteitsrekening verlagen.

Onze duurzaamste producten

Isolatie is een cruciaal element voor elk woonhuis, en de voordelen ervan mogen niet onderschat worden.

No items found.

01

Professioneel onderzoek aan huis

Onze ervaren experts komen bij jou langs voor een grondig onderzoek. We analyseren je energiebehoeften, evalueren de mogelijkheden van jouw woning en bepalen de geschiktheid van een thuisaccu.

02

Uitwerken van opties

Na het onderzoek gaan we aan de slag om de beste opties uit te werken. We kijken naar het juiste formaat en capaciteit van de thuisaccu, zodat deze perfect aansluit bij jouw energieverbruik en de opbrengst van je zonnepanelen.

03

Vakkundige installatie

Zodra de opties zijn uitgewerkt, zorgen onze professionele installateurs voor de feilloze plaatsing van de thuisaccu, panelen en omvormer. We nemen daarbij alle benodigde veiligheidsmaatregelen en zorgen voor een efficiënte en betrouwbare installatie.

04

Bespaar op energiekosten en verhoog je zelfvoorzienendheid

Met een thuisaccu kun je energie besparen en je zelfvoorzienendheid vergroten. Je kunt overtollige energie opslaan die overdag wordt opgewekt en deze gebruiken wanneer je het nodig hebt, zelfs tijdens stroomuitval.

Energieprijs in eigen hand.

Een bijkomend voordeel van een thuisaccu is de flexibiliteit die het biedt in het beheer van je energiegebruik. Met geavanceerde besturingssystemen kun je je energieverbruik nauwkeurig monitoren en regelen. Zo kun je ervoor kiezen om je thuisaccu op te laden wanneer de elektriciteitsprijs laag is en te ontladen wanneer de vraag naar energie hoog is. Dit stelt je in staat om te profiteren van gunstige tarieven en je energiekosten verder te verlagen.

Kortom, een thuisaccu is een waardevolle toevoeging bij het verduurzamen van je woning. Het stelt je in staat om je eigen groene energie op te slaan en te gebruiken op het moment dat het jou uitkomt. Met de energieonafhankelijkheid, de bijdrage aan de CO2-reductie en de flexibiliteit in energiebeheer, kun je optimaal profiteren van de voordelen van hernieuwbare energie. Neem de volgende stap naar een duurzamere woning en ontdek de mogelijkheden van een thuisaccu.

"De Duurzaamste Bouwer heeft mijn huis omgetoverd tot een duurzaam paradijs."

- Wout van der Poels
Zaandam

De Duurzaamste Bouwer heeft mijn woning voorzien van energie-efficiënte isolatie, en ik ben onder de indruk van de resultaten. Mijn huis voelt merkbaar comfortabeler aan, ongeacht het seizoen, en ik merk dat ik veel minder afhankelijk ben van mijn verwarming en koelingssystemen. De energiebesparingen die ik realiseer, zijn echt opmerkelijk.

Slimme opties om je huis beter te isoleren

Voor isolatie is een landelijke subsidie beschikbaar. Als je met de ISDE-subsidie één maatregel toepast, krijg je tot 15% van de kosten terug en als je er twee laat doen zelfs tot 30%. Wij kijken met je mee naar de mogelijkheden

Vraag een offerte aan