AGC Glas: Uw venster naar duurzaamheid en comfort

Bij Duurzaamste Bouwer begrijpen we dat de juiste beglazing essentieel is voor de verduurzaming van uw woning. Daarom adviseren wij het vervangen van glas dat ouder is dan 20 jaar met AGC glas, een leider in isolatie-innovatie.

Vraag een offerte aan

Waarom AGC Glas?

De Nestore is een geavanceerd warmteopslagsysteem dat naadloos samenwerkt met uw zonnepanelen om overtollige energie op te slaan. Met zijn vermogen om tot 30 kWh aan thermische energie op te slaan, biedt de Nestore een ongeëvenaarde flexibiliteit en efficiëntie voor uw woning¹.

Superieure isolatie

AGC glas, zoals Thermobel en iplus/ipasol, biedt uitstekende thermische isolatie, wat leidt tot een significante energiebesparing⁴.

Geluidsreductie

Naast warmte-isolatie, biedt AGC glas ook geluidsisolatie, wat bijdraagt aan een rustiger en comfortabeler thuisomgeving.

Duurzaamheid

AGC is toegewijd aan duurzaamheid, met producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan en bij te dragen aan een beter milieu³.

De Impact van glasvervanging

In de afgelopen twee decennia heeft de technologie op het gebied van ruitisolatie enorme sprongen gemaakt. Met AGC glas kunt u genieten van de nieuwste innovaties op het gebied van energie-efficiëntie en comfort. Het vervangen van oud glas is net zo belangrijk als gevelisolatie, omdat het glasoppervlak vaak bijna even groot is als de gevel zelf. Waarom zou u uw gevel isoleren maar uw ramen niet upgraden?

Kies voor AGC Glas via Duurzaamste Bouwer

Neem contact op met Duurzaamste Bouwer voor een persoonlijk advies en maak de overstap naar AGC glas. Samen werken we aan een duurzame, comfortabele en energiezuinige toekomst voor uw woning.

Subsidies en ondersteuning
Onze adviseurs begeleiden u door het gehele proces, inclusief het aanvragen van subsidies. In Nederland kunt u gebruikmaken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voor het vervangen van glas, wat de kosten aanzienlijk kan verlagen.

"De Duurzaamste Bouwer heeft mijn huis omgetoverd tot een duurzaam paradijs."

- Wout van der Poels
Zaandam

De Duurzaamste Bouwer heeft mijn woning voorzien van energie-efficiënte isolatie, en ik ben onder de indruk van de resultaten. Mijn huis voelt merkbaar comfortabeler aan, ongeacht het seizoen, en ik merk dat ik veel minder afhankelijk ben van mijn verwarming en koelingssystemen. De energiebesparingen die ik realiseer, zijn echt opmerkelijk.