Nestore: De toekomst van duurzame energieopslag

Bent u op zoek naar een manier om uw energierekening te verlagen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk te verkleinen? Maak kennis met de Nestore, de revolutionaire thuisbatterij die uw leven zal veranderen.

Vraag een offerte aan

Wat is de Nestore?

De Nestore is een geavanceerd warmteopslagsysteem dat naadloos samenwerkt met uw zonnepanelen om overtollige energie op te slaan. Met zijn vermogen om tot 30 kWh aan thermische energie op te slaan, biedt de Nestore een ongeëvenaarde flexibiliteit en efficiëntie voor uw woning¹.

Ultieme flexibiliteit

De Nestore is perfect voor huizen met zonnepanelen, waarbij het de meeste overtollige energie kan opslaan door elektriciteit om te zetten in warmte¹.

Hoge efficiëntie

Bespaar meer dan 20% op uw gasrekening door de op uw dak opgewekte zonne-energie op te slaan in de Nestore¹.

Snelle installatie

De Nestore is een plug & play product dat binnen een uur geïnstalleerd kan worden, zonder enige moeite¹.

Duurzaamheid

Gemaakt van volledig recyclebare materialen, is de Nestore ontworpen om tientallen jaren mee te gaan¹.

Gas besparen met de Nestore

Door de gepatenteerde vacuümisolatie van de Nestore, ligt het energieverlies aanzienlijk lager dan bij traditionele boilers en bufferreservoirs. Dit betekent dat u niet alleen bespaart op uw energierekening, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld¹.

Investeer in de toekomst

De Nestore is niet alleen een slimme keuze voor uw portemonnee, maar ook voor de planeet. Met de afbouw van de salderingsregeling wordt het steeds belangrijker om zelfvoorzienend te zijn in uw energiebehoefte. De Nestore biedt u die mogelijkheid⁵.Neem vandaag nog contact op met Duurzaamstebouwer.nl en zet de stap naar een duurzamere toekomst met de Nestore thuisbatterij. Uw investering in de Nestore is een investering in een groene en kostenefficiënte toekomst.

"De Duurzaamste Bouwer heeft mijn huis omgetoverd tot een duurzaam paradijs."

- Wout van der Poels
Zaandam

De Duurzaamste Bouwer heeft mijn woning voorzien van energie-efficiënte isolatie, en ik ben onder de indruk van de resultaten. Mijn huis voelt merkbaar comfortabeler aan, ongeacht het seizoen, en ik merk dat ik veel minder afhankelijk ben van mijn verwarming en koelingssystemen. De energiebesparingen die ik realiseer, zijn echt opmerkelijk.